fbpx

VR Media u svojoj ponudi nudi izrade Virtuelne Ture i  to:

 • 360° Virtuelne Ture unutar Google Street View mapa,
 • 360° Virtuelne ture za vaš veb sajt i integracija
 • Potpuno samostalne 360° ture Vašeg poslovnog prostora, prodajnog objekta ili ugostiteljske usluge, koja se hostuje na našem web serveru.

360° panorame posetiocu omogućavaju celokupni pogled na prostor koji prezentujete. Pogled obuhvata celokupnu sferu u  360°. Pogled u virtuelnim panoramama možete pomerati u svim pravcima.

VR panorame  se zatim povezuju u virtuelnu šetnju.

Naše Virtuelne šetnje su u potpunosti gotova website rešenja, mobilno responzivna, uredno se prikazuju na svim smart mobile uređajima kao i na desktop računarima. Postoje razna dodatna integraciona rešenja, dodavanje Google Mapa, Youtube videa, kontakt forme ili pozivanje celokupnog web sajta unutar pop-up prozora unutar same ture…

Za klijente kojima je potreban Premium design rešenje u mogućnosti smo da pružimo potpuno interaktivnu Virtualnu Turu, ovde osim naprednog dizajna, možemo da integrišemo i 360° Video sekvence Vašeg poslovnog prostora, 360 Dron panorame i video u 4K rezoluciji, profesionalno fotografisanje, retuširanje fotografija, kao i razne vizuelne efekte.

Kome su namenjene virtuelne ture?

 • Kafići, klubovi, splavovi, diskoteke
 • Hoteli, hosteli, vile, sobe, apartmani, konaci
 • Prodavnice, saloni, sajmovi
 • Sportski kljubovi, tereni, tematski parkovi
 • Gradovi,  trgovi,  znamenitosti
 • Muzeji, galerije, spomenici
 • Auto placevi (360 panorama unutrašnjosti vozila)
Naše Virtuelne ture su kompatibilne sa svim postojećim operativnim sistemima

PROCES IZRADE VIRTUELNE TURE

PROCENA POSLA

Predlažemo organizaciju kraćeg sastanka u prostorijama koje želite da fotografišete, kako bi napravili adekvatnu procenu posla i odredili termin slikanja/snimanja.

FOTOGRAFISANJE

Proces samog fotografisanja i snimanja objekta.

POST-PRODUCTION

Ovaj proces podrazumeva obradu snimljenog materijala, korekcije i retuširanje slika/videa po potrebi, spajanje 360° panorama u virtuelne ture i izrada same ture.

OBJAVLJIVANJE

Nakon što završimo posao , šaljemo Vam gotovu virtuelnu turu, koju takođe objavljujemo na Google Maps, kao i na Vaš ili naš hosting.

Primer virtuelne ture okačene na naš hosting

Primer virtuelne ture na Google Maps

Primer 360° panorame vozila

CENOVNIK IZRADE VIRTEALNE TURE

Cena virtuelnih tura zaniva se na troškovima putovanja i postsrodukcije. Na teritoriji Niša dolazak se ne naplaćuje. Post produkcija podrazumeva softversko spajanje slika, obradu, retuširanje, kreiranje fleš fajlova i integraciju na google mape i/ili sajt. Cena  zavisi od broja pojedinačnih panorama koje treba povezati, sto uključuje kreiranje unutrašnje navigacije preko hotspotova koje vam omogućavaju da se krećete između panorama, kreiranje interaktivnog sadršaja (menija, navigacije, info bordova, videa, slika idr) i efekata. Dizajn prilagođavamo Vašem postojećem dizajnu web sajta.

cenovnik za virtualne ture

Imaš pitanje?
Piši nam!

If you have a question, comment, suggestion, business proposal, or just want to say something.
We will try to respond in the shortest possible time.

prati nas:


  Anti-spam zaštita. Unesite tačan broj.

  en_GBEnglish